31 Οκτ 2012

Επισκέψεις σε οικογένειες σε Δήλεσι και Ωρωπό


Την περασμένη εβδομάδα, μέλη της Ομάδας "Αλληλεγγύη Στους Έλληνες" της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας, προχώρησαν σε κατ’ οίκον διανομή τροφίμων σε οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο Ωρωπού και στο Δήλεσι. Η δράση αυτή τη φορά, ήταν υπόθεση γυναικεία. Τέσσερις Συναγωνίστριες ανέδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

28 Οκτ 2012

Διανομή τροφίμων και ρούχων στη Χαλκίδα


Παραμονή της εθνικής επετείου, το πρωί του Σαββάτου 27/10, η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποίησε άλλη μια μαζική διανομή φρέσκων τροφίμων, αλλά και ρούχων, στη Χαλκίδα, σε εκατοντάδες δοκιμαζόμενες οικογένειες συμπατριωτών μας. Ήταν μια έκτακτη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στους Έλληνες, που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε μέσα σε δύο μόλις μέρες από τους αρμόδιους συναγωνιστές.

21 Οκτ 2012

Επίσκεψη σε γηροκομείο της Θήβας


Εικοσιπέντε ηλικιωμένοι στεγάζονται στο Γηροκομείο της Θήβας, που είχαμε ξαναεπισκεφθεί στο παρελθόν. Πολύ περιποιημένο, όμορφο και ήσυχο περιβάλλον και η φροντίδα του (ελάχιστου δυνατού) προσωπικού η καλύτερη δυνατή, όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι κατά τις επισκέψεις μας. Τα τρόφιμα που τους δωρίσαμε ήταν γι' αυτούς ένα "ξαλάφρωμα", μας είπαν, γιατί δεν τους βοηθά κανένας επίσημος φορέας - ούτε καν η Μητρόπολη. 

20 Οκτ 2012

Τακτικές οι διανομές τροφίμων στον Ωρωπό


Η ομάδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει τις δράσεις της για την ενίσχυση των δοκιμαζομένων συμπατριωτών μας. Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκαν δύο διανομές τροφίμων, τη Δευτέρα 15 και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, σε άπορες οικογένειες στον Ωρωπό. Κλιμάκιο συναγωνιστών υποδέχθηκε τους συμπατριώτες μας στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.  Εκτός από οπωροκηπευτικά, μοιράσαμε και σχολικά είδη, καθώς και παιδικά ρούχα και παπούτσια σε ελληνικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

19 Οκτ 2012

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις


Η ομάδα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει τις τακτικές ενημερωτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις, διαφόρων μεγεθών και αντικειμένων, των νομών μας. Παρά την κατασυκοφάντηση της προσπάθειας από την συστημική αριστερά, η ανταπόκριση από τους επιχειρηματίες είναι ως επί το πλείστον θετική, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνονται τις δυνατότητες και τις ευθύνες που έχουν έναντι του βιοτικού επιπέδου των τοπικών κοινωνιών, προτιμώντας Έλληνες για τις όποιες θέσεις εργασίας διαθέτουν. 

18 Οκτ 2012

Και νέα αιμοδοσία


Συναγωνιστές και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας έδωσαν το παρών στο τρίτο προσκλητήριο για αιμοδοσία, για την κάλυψη των αναγκών της Τράπεζας Αίματος Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής. Το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου, μέλη και φίλοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης στους Έλληνες, προσφέροντας λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο τους, για να δώσουν ζωή σε συμπατριώτες μας.

16 Οκτ 2012

Επίσκεψη σε γηροκομείο


Κλιμάκιο της ομάδας "Αλληλεγγύη στους Έλληνες", της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, επισκέφθηκε χθες γηροκομείο της Χαλκίδος, όπου φιλοξενούνται 33 υπερήλικες συμπατριώτες μας. Προσφέραμε σεβαστή ποσότητα φρέσκων λαχανικών, για την κουζίνα του ιδρύματος, αλλά και καινούργια ρούχα ως δώρο ηθικού για τους γέροντες.

8 Οκτ 2012

Δεύτερη μαζική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος


Συναγωνιστές και φίλοι από την Εύβοια και τη Βοιωτία έδωσαν αίμα για τις ανάγκες συμπατριωτών μας στην Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδος, την περασμένη εβδομάδα. Είναι η δεύτερη μαζική αιμοδοσία, σε διάστημα δύο εβδομάδων από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Όπως την προηγούμενη φορά, καλύφθηκε ο αριθμός των ατόμων που μπορεί να εξυπηρετήσει το Τμήμα Αιμοληψίας του Νοσοκομείου.  

5 Οκτ 2012

Διανομή τροφίμων στον Ωρωπό


Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, η Ομάδα Αλληλεγγύης της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποίησε ακόμη μια δράση στον Ωρωπό. Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών, παρέδωσε τρόφιμα σε δεκαπέντε οικογένειες της περιοχής, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης.

2 Οκτ 2012

Χαλκίδα: Διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους Έλληνες


Περισσότερες από 450 οικογένειες έλαβαν δωρεάν μια ποικιλία τροφίμων σε αξιόλογες ποσότητες από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Σάββατο 29/9 στη Χαλκίδα. Ροδάκινα, μήλα, καρπούζια, καρότα, λάχανα, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδια, πατάτες, αλεύρι, αβγά, φύλλο κρούστας και ψωμί, μοιράστηκαν σε ανέργους, απόρους, χαμηλοσυνταξιούχους και πολύτεκνους συμπατριώτες μας.