28 Σεπ 2012

Οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις συνεχίζονται αμείωτα


Προς μεγάλη δυστυχία τόσο του δεξιού κεφαλαίου όσο και των "εργατοπατέρων" της αριστεράς, η ομάδα εργασίας "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" συνεχίζει αμείωτα τις ενημερωτικές επισκέψεις της σε επιχειρήσεις της Εύβοιας και Βοιωτίας. 

27 Σεπ 2012

Χαλκίδα: Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Κινήματος


Στα πλαίσια της Αλληλεγγύης στους Έλληνες από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Τ.Ο. Εύβοιας- Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προχώρησε στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Μέλη της τοπικής μας προσήλθαν το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδος, για να προσφέρουν αίμα, και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

25 Σεπ 2012

Πυρήνας Βορείου Εύβοιας: Αλληλεγγύη στους Έλληνες


Ο νεοσύστατος Αγωνιστικός Πυρήνας της Βορείου Εύβοιας ξεκίνησε τις δράσεις του με χαρακτηριστική κίνηση Αλληλεγγύης σε άπορους Έλληνες. Εν όψει του χειμώνα που έρχεται, οι συναγωνιστές συγκέντρωσαν τρόφιμα και καυσόξυλα και τα διένειμαν σε δύο οικογένειες συμπατριωτών μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης.

23 Σεπ 2012

Επισκέψεις σε οικογένειες με προβλήματα υγείας στη Βοιωτία


Κατά τις επισκέψεις της Ομάδας Αλληλεγγύης σε τρεις ελληνικές οικογένειες στη Βοιωτία, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως, επιπλέον του αυξανόμενου προβλήματος της ανεργίας, η παντελής απουσία και η απόλυτη αδιαφορία των αρμοδίων κρατικών φορέων για θέματα κοινωνικής πρόνοιας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την επιβίωση των Ελλήνων.

19 Σεπ 2012

Επισκέψεις σε βενζινάδικα


Στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεών μας σε επιχειρήσεις της περιοχής μας, αφιερώσαμε μία ημέρα στα βενζινάδικα της κεντρικής Εύβοιας. Κατά την ενημέρωσή μας, οι βενζινοπώλες που απασχολούν (ως επί το πλείστον ανασφάλιστους) αλλοδαπούς φάνηκαν πρόθυμοι να τους αντικαταστήσουν με νόμιμα προσλαμβανόμενους Έλληνες και ήδη έχουν αποσταλλεί οι πρώτοι υποψήφιοι για τις θέσεις από το Πρόγραμμα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. 

17 Σεπ 2012

Μεγάλη προσέλευση ανέργων Ελλήνων στην ενημέρωση


Το Πρόγραμμα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας παρουσιάστηκε στους δεκάδες ανέργους που προσήλθαν στα γραφεία της Χαλκίδος το απόγευμα της Κυριακής. Η δημιουργία του επιβλήθηκε από τους ίδιους τους μακροχρόνια άνεργους συντοπίτες μας, που έρχονταν αυτοβούλως στα γραφεία μας μετεκλογικά ζητώντας τη συνδρομή μας στην εύρεση οποιασδήποτε εργασιακής απασχόλησης. Και επισπεύθηκε από την απελπιστική κατάσταση που αντικρύζαμε, επισκεπτόμενοι άπορες ελληνικές οικογένειες για διανομή τροφίμων.

16 Σεπ 2012

Μονογονεϊκές οικογένειες στη σημερινή Ελλάδα


Η Ομάδα Αλληλεγγύης επισκέφθηκε τρεις μονογονεϊκές οικογένειες, όπου μάνες, αφανείς ηρωίδες της καθημερινότητας, έχασαν το σύντροφό τους και έμειναν μόνες να αναθρέφουν νέους Έλληνες, σε ένα κράτος ανύπαρκτης πρόνοιας για τους Έλληνες. Τα σπίτια των τριών οικογενειών στεγάζουν αγωνία και ανασφάλεια, οικονομικές δυσκολίες αλλά και δράματα. Προσφέραμε τρόφιμα, είδη καθαριότητας, ρούχα και παιχνίδια. Μακάρι να μπορούσαμε περισσότερα. Θα έρθει η μέρα που θα μπορούμε.

13 Σεπ 2012

Ενημέρωση για άνεργους Έλληνες


Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καλεί τους Έλληνες των νομών μας που έχουν ανάγκη εργασίας την Κυριακή 16/9, στις 6μμ, στα γραφεία της Χαλκίδος (Κιαπέκου 1). 

Το Πρόγραμμα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τοπικής μας θα παρουσιάσει τις ως τώρα ενέργειές του και τα αποτελέσματά τους. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις υπάρχουσες δυνατότητες εργασίας και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να εγγραφούν, ώστε να συστήνονται στους εργοδότες που απευθύνονται στο Πρόγραμμά μας.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

12 Σεπ 2012

Για το "Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ευβοίας-Βοιωτίας"


Πέντε μέρες ΠΡΙΝ την ανακοίνωση του (ελεγχόμενου από το ΚΚΕ) "Συνδικάτου Τροφίμων & Ποτών Ευβοίας-Βοιωτίας", είχαμε δημοσιεύσει το σκεπτικό του Προγράμματος "ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η γλώσσα της αλήθειας του σκεπτικού μας, που δεν χαϊδεύει αυτιά κανενός, είναι που "έτσουξε" τους μαρξιστές "εργατοπατέρες", που ...έσπευσαν να καταδικάσουν τις δράσεις μας ένα μήνα ΜΕΤΑ τη δημοσίευσή τους.

Οι αρλουμπολογίες του μαρξιστικού συνδικαλισμού, περί "εκδίωξης όχι των μεταναστών αλλά των βιομηχάνων απ' την Ελλάδα", απλώς αποδεικνύουν την απόλυτη αλήθεια των ΕΔΩ γραφομένων μας.

Κύριοι "ξένοι-εργάτες-ταξικά-αδέρφια", μην ανησυχείτε. Η Τοπική μας θα ασχοληθεί και με τους εφοπλιστές και με κάθε εργοδοτικό κλάδο, που δεν δίνει προτεραιότητα στην απασχόληση των Ελλήνων, μόλις έχουμε ανάλογες συγκεκριμένες καταγγελίες στην περιοχή μας, όπως είχαμε για τον δικό σας κλάδο. Προφανώς δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι -και, πολύ περισσότερο, οι άνεργοι- εξίσου ικανοποιημένοι με εσάς απ' το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι μειοψηφία στις βιομηχανίες των προϊόντων κρεάτων. Εσείς έχετε τους λόγους σας να θέλετε τους εύκολα καθοδηγούμενους εργασιακά τριτοκοσμικούς, με τις ψήφους των οποίων εκλέγεστε στα συνδικαλιστικά σας αξιώματα. Εξάλλου ελέγχονται εύκολα οι φήμες για μαζικές μετακινήσεις πακιστανών ψηφοφόρων από εργοστάσιο σε εργοστάσιο κατά τις εκλογές των σωματείων. Όπως εξίσου εύκολα ελέγχονται οι φήμες για αποκλεισμούς των επιχειρήσεων κατά τις προσπάθειες εργοδοτών να προσλάβουν Έλληνες, προς αντικατάσταση μουσουλμάνων "αδερφών" σας.

Όσο για τις απαντήσεις στα δημαγωγικά σας ερωτήματα περί του "τί θα κάνουμε", μπορείτε να δείτε τις πάγιες πολιτικές θέσεις μας, τις σχετικές επερωτήσεις μας στο κοινοβούλιο και την αρθρογραφία μας. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τα σταλινικά απολιθώματα, που το πολιτικό τους ιδεολόγημα πέθανε όπου στον κόσμο εφαρμόστηκε. Άεργοι μισθωτοί διεθνιστές, οι μέρες της αφθονίας σας τελειώνουν. ΗΡΘΑΜΕ στο πλευρό των Ελλήνων. ΦΕΥΓΕΤΕ στο πλευρό των λαθρομεταναστών.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

3 Σεπ 2012

Πρόγραμμα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ": Το σκεπτικό μας


Στα πλαίσια του Προγράμματος "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, επισκεπτόμαστε σχεδόν καθημερινά μεγάλες επιχειρήσεις των νομών μας, εξετάζοντας τη διαθεσιμότητα θέσεων, τις συνθήκες εργασίας, αλλά και την πορεία όσων εργαζομένων προσλήφθηκαν ήδη με τις ενέργειές μας. Με δεδομένη την οικονομική κατάσταση, την αυξανόμενη ανεργία και τις δυσκολίες επιβίωσης των ελληνικών επιχειρήσεων, προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουν οι εργοδότες τις ευθύνες τους έναντι της τοπικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας προτιμώντας Έλληνες, αλλά και οι εργαζόμενοι τις ευθύνες τους έναντι της θέσης που καλύπτουν.