27 Ιουλ 2012

Διανομή τροφίμων στο Δήλεσι


Την Πέμπτη 26/7, η Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας μοίρασε δωρεάν περίπου 5 τόνους τρόφιμα σε Έλληνες ανέργους, χαμηλοσυνταξιούχους και πολυτέκνους στο Δήλεσι Βοιωτίας. Με τις ιδιαίτερες συνθήκες της μικρής επαρχιακής κοινωνίας, δεν προβάλαμε ιδιαίτερα την διανομή και δεν περιμέναμε ότι θα περνούσαν σχεδόν διακόσιες (200!) οικογένειες σε διάστημα 1,5 ώρας! Η υπερηφάνεια των Ελλήνων δεν επιτρέπει ακριβείς εκτιμήσεις για το μέγεθος και την οξύτητα των αναγκών τους.  


Δώσαμε μεγάλη προσοχή για να μην θιγεί η αξιοπρέπεια των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας, αποφεύγοντας τις ουρές και τα σπρωξίματα, με το να υπάρχουν μέλη μας που τους υποδέχονταν σε διάσπαρτα σημεία, που συζητούσαν μαζί τους, κατέγραφαν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και πήγαιναν τα τρόφιμα στα οχήματα ηλικιωμένων και αρρώστων. Φροντίσαμε ώστε οι ποσότητες να είναι αξιόλογες για μια οικογένεια, προσφέροντας στον κάθε Έλληνα από: 15 κιλά πατάτες, 8 κιλά ντομάτες, 8 κιλά μελιτζάνες, πιπεριές, αγγούρια, καρότα και από μία καρτέλα αυγά.  


Πολλοί μας είπαν, δακρυσμένοι, ότι είμαστε οι μόνοι που τους νοιαστήκαμε χωρίς να ελέγχουμε την πολιτική τους τοποθέτηση, χωρίς να ζητάμε "αντάλλαγμα" πολιτικής στήριξης. Ακόμη περισσότεροι μας πληροφόρησαν ότι "καλοθελητές" κομμάτων της αριστεράς τους απέτρεπαν απ' το να έρθουν, προσπαθώντας να τους πείσουν ότι "οι φασίστες δίνουν χαλασμένα τρόφιμα για να σας δηλητηριάσουν"!!! Η ανηθικότητα, η μοχθηρία και ο πολιτικαντισμός των "ανθρωπιστών" της αριστεράς σε νέο ρεσιτάλ, που προκαλεί αηδία.


Οι δράσεις μας για την ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας θα συνεχιστούν αμείωτες. Η αλληλεγγύη είναι η άμυνά μας απέναντι σε όσους επιδιώκουν την εξαθλίωση του λαού μας. Οι Χρυσαυγίτες δείχνουμε τον δρόμο και καλούμε όλους τους πολιτικούς χώρους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, αντί να το κρύβουν ή να το διαβάλλουν. Η επιβίωση και η ανάταση του Έθνους των Ελλήνων είναι σημαντικότερη όλων.


Αυτό το πανί βρήκε επιτέλους λόγο ύπαρξης προσφέροντας σκιά στις τομάτες


Για να σηκωθεί ο Έλληνας ξανά όρθιος, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

25 Ιουλ 2012

Θήβα: Λαχανικά για το Γηροκομείο της ΟΧΕΚ


Πληροφορούμενοι την ευγενική προσπάθεια που γίνεται στο Γηροκομείο της Ο.Χ.Ε.Κ. στη Θήβα και τις ανάγκες των γερόντων μας, η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προσφέραμε ένα φορτίο φρέσκων λαχανικών, το οποίο παρέδωσε την Τρίτη 24/7 κλιμάκιο συναγωνιστών του Πυρήνα Θηβών. 

Το Γηροκομείο της Ο.Χ.Ε.Κ. (Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών) στα Καστέλια Θήβας ιδρύθηκε το 1964 και συντηρείται από την προσφορά πολιτών ή και φορέων. Η πενιχρή κρατική επιχορήγηση αρκεί μόνο για τα 4 άτομα προσωπικό, που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους για να εξυπηρετήσουν τους 25 φιλοξενούμενους γέροντες. Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες, για τους κίναιδους, για την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα, αλλά δεν υπάρχουν για τους απόμαχους Έλληνες, που πρόσφεραν τους κόπους της ζωής τους, παιδιά και εγγόνια σ' αυτό το -αγνώμον, ανήθικο και εχθρικό για το έθνος που το δημιούργησε- κράτος.



24 Ιουλ 2012

Αλληλεγγύη στους Έλληνες: Καθημερινές επισκέψεις


Κατά τις επισκέψεις μας στα σπίτια των δοκιμαζόμενων ελληνικών οικογενειών, για τις τακτικές παραδόσεις τροφίμων και λοιπών ειδών, διαπιστώνουμε πως ο κόσμος δεν υποφέρει μόνο από την πείνα, την ανεργία και προβλήματα υγείας, αλλά είναι γεμάτος αγανάκτιση και θυμό. Η οργή είναι σχεδόν απτή για την κατάσταση που βρισκόμαστε οι Έλληνες σήμερα, για το εχθρικό κράτος, για την διαφθορά και το άδικο που κυριαρχούν. 


Μάλιστα, αρκετοί μας αποκαλύπτουν πως δεν ψήφισαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μετανιώνουν και ντρέπονται πια για την ψήφο τους. Ένας άνεργος πατέρας, που αδυνατεί να συντηρήσει την οικογένειά του πλέον, μας είπε χαρακτηριστικά: "Θα έρθει η ώρα που όσοι τους ψηφίζαμε θα αναθεωρήσουμε μαζικά την ψήφο μας και όλοι αυτοί οι ψεύτες που κυβερνούν θα πληρώσουν γι' αυτά που υποφέρουμε εμείς σήμερα". 

Οι πολύτεκνες οικογένειες που επισκεφτήκαμε τη Δευτέρα 23/7, είχαν σοβαρό πρόβλημα σίτησης και επιβίωσης γενικότερα. Οι συνθήκες διαβίωσης στα σπίτια τους είναι απαράδεκτες. Υγρασία σε τοίχους και ταβάνια, πρόχειρα (και φθηνά) επισκευασμένα παράθυρα, ρωγμές και σκουριές, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η υγεία όλης της οικογένειας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων μελών της, παιδιών και ηλικιωμένων. 

Στην πατρίδα μας, στη δική μας Ελλάδα να ζουν οι δικοί μας Έλληνες έτσι, με το βιωτικό επίπεδο που κατέκτησαν με θυσίες και κόπους οι γονείς και οι παππούδες μας να καταρρέει σε τριτοκοσμικά επίπεδα... Και την ίδια στιγμή, υπάρχουν παντού "φιλάνθρωποι" (φορείς και οργανώσεις και άτομα) που παραχωρούν σπίτια και φαγητό σε παράνομα ευρισκόμενους στη χώρα μας αλλόφυλους, αφήνοντας τους ομοεθνείς μας, τους Έλληνες, να βουλιάζουν στην απόγνωση και το περιθώριο.

Όταν Ελληνικές οικογένειες γονατίζουν καθημερινά στον αγώνα για επιβίωση, νιώθοντας μόνοι και αδύναμοι απέναντι σ' ένα αδιάφορο και ανάλγητο κράτος, όταν ζητάνε απεγνωσμένα να βρεθεί κάποιος κοντά τους και να τους βοηθήσει, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είμαστε εκεί. Μας αποκαλούν "χρυσά παιδιά" όλο και περισσότεροι, όλο και συχνότερα. Ίσως όχι επειδή τους προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ίσως όχι επειδή προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην εύρεση εργασίας, αλλά επειδή βλέπουν και νιώθουν ότι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ πραγματικά, ακούμε με προσοχή όσα έχουν να πουν, συμπάσχουμε με τα προβλήματά τους, καταλαβαίνουμε τις αγωνίες και τους φόβους τους ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, στο πλευρό τους, με τις όποιες δυνατότητες έχουμε. 


Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αντιλαμβάνονται την πραγματική φύση του Εθνικισμού, απορρίπτοντας τη μαύρη προπαγάνδα του διεθνιστικού συστήματος εναντίον μας. Όλο και περισσότεροι επισκέπτονται τα γραφεία μας, συνεισφέροντας στην Κίνηση Αλληλεγγύης, πλαισιώνοντας τις τάξεις μας, κοινοποιώντας μας προβλήματα και καταγγέλοντας παρανομίες, διαπιστώνοντας στην πράξη ότι οι Χρυσαυγίτες είμαστε η τελευταία φρουρά και η τελευταία ελπίδα του λαού μας. Για την αξιοπρέπεια των γερόντων μας και το μέλλον των παιδιών μας.


Υ.Γ.: Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και γίνεται οιωνός. Παντού συναντούμε τον Άγιο Παντελεήμονα. Ο Θεός είναι μαζί μας, ελεήμων της Ελλάδος - που για εμάς είναι το Παν:


Δουλειά στους Έλληνες: Οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις συνεχίζονται


Με ξαφνικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή σε Σχηματάρι και Οινόφυτα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι δράσεις της ομάδας εργασίας της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας "Δουλειά στους Έλληνες". Οι ενημερωτικές προσεγγίσεις θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές των δύο νομών. Η μεγάλη πλειοψηφία των εργοδοτών έδειξε να κατανοεί την ευθύνη που φέρουν απέναντι στην τοπική κοινωνία, αλλά και το Έθνος, και τα πρώτα αποτελέσματα ήδη φάνηκαν με προσλήψεις άνεργων Ελλήνων οικογενειαρχών, αλλά και αγγελίες στον σχετικό τύπο με θέσεις εργασίας, για τις οποίες έχουμε την υπόσχεση ότι θα προτιμηθούν Έλληνες.


Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειάς μας, καλούμε τους Έλληνες των περιοχών μας, που ενδιαφέρονται να καλύψουν θέσεις ανειδίκευτων ή μη εργατών (και όχι μόνο), να επικοινωνήσουν με την τοπική μας

Στιγμιότυπα και σχόλια από τη δράση της Δευτέρας 23/7:


Η δορυφορική κεραία και η απλώστρα είναι δείγμα ότι διαμένουν μόνιμα στους χώρους της επιχείρησης αλλοδαποί εργαζόμενοί της. Στη συγκεκριμένη εταιρία ακόμη και ο παρουσιαζόμενος ως υπεύθυνος, στα γραφεία, ήταν πακιστανός... 


Πολλά τα εγκατελειμένα εργοστάσια, έρμαια των κλεφτών υλικών. Μια θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής.


Άλλα έχουν μετατραπεί σε τζαμιά και ναούς, φωνάζοντάς το με ταμπέλες στις γλώσσες τους, αφίσες με τους "γκουρού" ή τους "ιμάμηδες" και με την διάταξη των παπουτσιών των αλλόδοξων πιστών. Στο συγκεκριμένο κτίριο συγκεντρώνονται Σιχ. Τη μεσημεριανή ώρα που περάσαμε υπήρχαν τουλάχιστον 50, κρίνοντας απ' τα παπούτσια στην είσοδο.


Το εντυπωσιακότερο στις περισσότερες μονάδες που επισκεφθήκαμε ήταν η δυσανάλογα μικρή, σε σχέση με τις εν ενεργεία μηχανές, παρουσία εργατικού προσωπικού. Μόνο η Επιθεώρηση Εργασίας δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το πασιφανές της "μαύρης" εργασίας λαθρομεταναστών, που "εξαφανίζονται" με το που εντοπίζεται επισκέπτης.


Τα σκραπατζίδικα που αγοράζουν λιανικώς μέταλλα δεν ελέγχουν (και ούτε ελέγχονται) για την προέλευση των υλικών. Στο συγκεκριμένο είδαμε ρομά με Ι.Χ. αυτοκίνητο να ζυγίζουν τα μέταλλα που συγκέντρωσαν. Πληροφοριακά, η τιμή αγοράς του χαλκού είναι 3,20 ευρώ το κιλό - πράγμα που εξηγεί την μάστιγα των κλοπών καλωδίων κλπ, από τις "ευπαθείς" ομάδες των ρομά και των λαθρομεταναστών. 


Η προέλευση των κινητήρων θα μπορούσε να ελεγχθεί εύκολα, για να πιστοποιηθεί ότι δεν προέρχονται από κλεμένα και διαλυμένα οχήματα - ΕΑΝ υπήρχε στοιχειώδης πολιτική βούληση από το κράτος.


Εκτεθειμένες φιάλες ακετυλίνης για κοπή μετάλλων και, συχνά, παράνομα χυτήρια στα ...νόμιμα αλλά και απολύτως ασύδοτα σκραπατζίδικα.


Αυτό το τριτοκοσμικό κατασκεύασμα, επί κεντρικότατου οδικού άξονα, είναι καταφανώς παράνομο μαντρί αιγοπροβάτων. Οι ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής και προστασίας τόσο των ζώων όσο και των καταναλωτών δεν φαίνεται να ενοχλούν καμία "αρμόδια" υπηρεσία.


Δίπλα ακριβώς στο ανωτέρω μαντρί ο σκουπιδότοπος της "σκραπατζίδικης" αυλής μιας κατοικίας με δορυφορικές κεραίες υποδηλώνει το είδος των κατοίκων.

Το γιατί τα Οινόφυτα απέκτησαν στην περιοχή το παρατσούκλι "Ινδόφυτα" είναι φανερό σε αυτές τις φωτογραφίες.


Πολλές γειτονιές δεν θυμίζουν Ελλάδα. Μαγαζιά και σπίτια ανήκουν πλέον σε πακιστανούς, μπαγκλαντεσιανούς, ινδούς και λοιπούς ανατολίτες λαθρομετανάστες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνους.


Στα αριστερά, το μουσουλμανικό μαγαζί κράτησε μόνο το "Ψησταριά" στην ταμπέλα, αλλά έδιωξε το χοιρινό απ' το μενού. Στα δεξιά, ένα κάποτε κατάστημα νυν "χώρος προσευχής".


Οι φήμες, γι' αυτό το παράξενο νεόκτιστο κτίριο σε κομβικό σημείο των Οινοφύτων, λένε ότι πρόκειται για τζαμί. Δεν καταφέραμε να το επιβεβαίωσουμε προς το παρόν. Θα επανέλθουμε.

Τα προβλήματα της περιοχής πάρα πολλά και σοβαρά, με τους Έλληνες να μετατρέπονται γοργά σε "ελεύθερους πολιορκημένους" στις ίδιες τις γειτονιές που μεγάλωσαν, στη γη των πατέρων τους. Ήδη σχεδιάζεται δημιουργία τοπικού πυρήνα Οινοφύτων και Σχηματαρίου, ώστε να έχουμε την δυνατότητα αμεσότερης ενημέρωσης και τακτικότερων παρεμβάσεων. 

Καλούμε κάθε προβληματιζόμενο Έλληνα της περιοχής να πλαισιώσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, να ενταχθεί στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ήρθε η ώρα της Εθνικής Αντίστασης! 

21 Ιουλ 2012

Δουλειά στους Έλληνες: Στη ΒΙ.ΠΕ. Σχηματαρίου


Η Παρασκευή 20/7 ήταν μια γεμάτη μέρα για την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Στα πλαίσια της ομάδας εργασίας "Δουλειά στους Έλληνες", αφιερώσαμε ολόκληρο το πρωινό σε επισκέψεις επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή Σχηματαρίου. Σκοπεύουμε να επισκεφθούμε όλες τις μονάδες που δραστηριοποιούνται σε μια περιοχή που, αν και έχει 600 περίπου εργοστάσια, σχεδόν 2 στους 3 Έλληνες δεν εργάζονται, ώστε να έχουμε ιδία άποψη της κατάστασης πριν προβούμε στα νομίμως δέοντα.


Σε μία από τις μεγαλύτες μονάδες ανακύκλωσης της Ευρώπης σε ποικιλία επεξεργαζόμενων υλικών, ο ιδιοκτήτης κ. Σιακανδάρης μας ενημέρωσε αναλυτικά για τη διαδικασία, τις παραμέτρους και τα προβλήματα της ανακύκλωσης στην περιοχή της Εύβοιας και Βοιωτίας. Κατά τα λεχθέντα του,  απασχολεί κυρίως αλλοδαπούς λόγω της φύσης του αντικειμένου, αλλά θα προσλάβει κάθε Έλληνα που θα αιτηθεί εργασία, αρκεί "να δουλεύει, να μην κοροϊδεύει". 

Στη βάρδια: δεκάδες πακιστανοί και μία γυναίκα

Στη Sovimo Hellas ("Χρυσά Αυγά"), όπου ως μόνο υπεύθυνο συναντήσαμε έναν πωλητή, πληροφορηθήκαμε ότι η εταιρία δεν κάνει προσλήψεις αυτήν την περίοδο, αν και η κρίση δεν την επηρέασε ιδιαίτερα, αλλά μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος "να αφήσει ένα βιογραφικό και θα τον καλέσουμε όταν χρειαστούμε προσωπικό". Αρνήθηκε ευγενικά επίσκεψη στην γραμμή παραγωγής "για λόγους υγιεινής", αλλά η εικόνα που καταφέραμε να έχουμε από την αποθήκη ήταν χαρακτηριστική. Θα επιδιώξουμε επικοινωνία με κάποιον αρμοδιότερο.

Μόνο αλλοδαποί στην αποθήκη
Μία μονάδα χωρίς όνομα αποδείχθηκε μηχανουργείο κατασκευής μετασχηματιστών υψηλής τάσης και ελασμάτων. Ο αγχωμένος ιδιοκτήτης μας είπε ότι δεν υπάρχει καθόλου δουλειά, με την ΔΕΗ να προμηθεύεται τους μετασχηματιστές, που κλέβουν οι "κυνηγοί μετάλλων" ρομά και πακιστανοί, από την ...Ινδία. Αν και τα παρκαρισμένα μηχανάκια στην αυλή υποδήλωναν παρουσία αρκετών αλλοδαπών (είναι το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιούν στην περιοχή), όταν μετά από μεγάλη καθυστέρηση μας επετράπη να επισκεφτούμε το αχανές εσωτερικό είδαμε μόνο 4 Έλληνες σιδηροτεχνίτες να εργάζονται πολύ αφοσιωμένα, χωρίς να μας ρίξουν έστω μια ματιά.


Στις πρότυπες πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της εταιρίας "Χρυσά Αυγά", είχαμε την ευκαιρία μιας αναλυτικότατης ενημέρωσης και ξενάγησης από τον ευγενέστατο ιδιοκτήτη της μονάδας, ο οποίος και πρόσφερε δύο μεγάλα κιβώτια με περίπου 800 αυγά για τις άπορες ελληνικές οικογένειες, μόλις πληροφορήθηκε για την Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων. Κατά τον ιδιοκτήτη, στην πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα απασχολούνται 22 εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους Έλληνες οικογενειάρχες. Ωστόσο διακρίναμε τουλάχιστον 6 αλλοδαπούς στους χώρους των εγκαταστάσεων. 

Συναγωνιστής κατά την ξενάγηση εντός της μονάδας
Ολοκληρώνοντας τις πολύωρες ενημερωτικές επισκέψεις, κάναμε μια στάση στην  εγκατελειμένη τουβλοποιία ΔΡΑΓΟΦΙΝΑ, στις εγκαταστάσεις της οποίας είχαμε πλήθος καταγγελιών ότι διαμένουν μόνιμα δεκάδες λαθρομετανάστες, μετατρέποντας την περιοχή σε εστία μόλυνσης και κλέβοντας από τα γύρω εργοστάσια. Συναντήσαμε έξι πακιστανούς λαθρομετανάστες να κοιμούνται σε διάφορους άθλιους χώρους. Οι ίδιοι λένε ότι μένουν εκεί δέκα άτομα, αλλά είδαμε στρώματα αρκετά για πάνω από 50. Μας είπαν ότι οι άλλοι δουλεύουν στα εργοστάσια και ότι τους δίνει τρόφιμα και ρούχα η εκκλησία.

Σκουπίδια και αραβικές επιγραφές παντού

Αραβικό όνομα, που σημαίνει "θυσία", και τα αρχικά του τουρκικού κόμματος του Ετσεβίτ
Κοιμούνται δύο-δύο σε διάφορους χώρους
Για τους "παλιούς" το σπιτάκι των κάποτε γραφείων
Οι "νέοι" φέρνουν τα λεφτά και μένουν στα χειρότερα μέρη
Χρησιμοποιούν το εσωτερικό του εργοστασίου για αφοδευτήριο
Κλέβουν νερό και έχουν αυτοσχέδια βαράκια για να γυμνάζονται
Καλλιεργούν καπνό για ναργιλέ, που έφεραν από το Πακιστάν
Ελέγξαμε κάθε χώρο, διαπιστώνοντας την ακρίβεια των καταγγελιών
Η κατάντια μιας κάποτε ανθηρής ελληνικής επιχείρησης - και ενός κράτους...
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, για να διαπιστώσουμε ότι η κατάσταση είναι ανάλογη με του Α.Τ. Ν. Αρτάκης, με μόλις δύο αστυνομικούς ανά βάρδια. Εν προκειμένω, οι δύο νεαροί αστυνομικοί - μια κοπέλα και ένα αγόρι - μας είπαν ότι κάνουν το καλύτερο που μπορούν με τις υπάρχουσες συνθήκες, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν επαρκούν για να καλύψουν την αυξημένη ανάγκη της περιοχής για αστυνόμευση. Έτσι, πήγαμε οι ίδιοι στο Δήλεσι όπου την προηγούμενη είχαν δαρθεί δύο ελληνόπουλα από καμιά εικοσαριά αλβανούς και είχαμε καταγγελίες ότι πακιστανοί φωτογραφίζουν και παρενοχλούν παιδάκια που παίζουν στην παραλία. Η εμφάνισή μας ήταν αρκετή για να εξαφανιστούν ταχέως οι λαθρομετανάστες και πολλοί ήταν οι Έλληνες που μας πλησίασαν συγχαίροντάς μας και ζητώντας να περνούμε συχνότερα "γιατί αστυνομία δεν έχουμε, κράτος δεν υπάρχει".  


Η μέρα του Προφήτη Ηλία έκλεισε ευχάριστα, με νυχτερινή γιορτή σε παραλία της Χαλκίδας προς τιμήν των δύο εορταζομένων μελών της τοπικής μας, παρισταμένου και του βουλευτή Ευβοίας, Νίκου Μίχου. Πάντα νικηφόροι και άξιοι, συναγωνιστές.