30 Ιουν 2012

Η πραγματική Αντίσταση

Ένα κείμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον Απρίλιο του 2008

Μέσα στην αντιασφαλιστική λαίλαπα που η κυβέρνηση προωθεί, η γραφειοκρατική συνδικαλιστική ηγεσία, η οποία κινείται στους γνώριμους όσο και μόνιμους αστομαρξιστικούς ρυθμούς, χρησιμοποιεί τις απεργίες όχι ως ένα ουσιαστικό μέτρο άρνησης του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, αλλά ως μια εθιμοτυπική ενέργεια, η οποία γίνεται γιατί απλώς πρέπει να γίνει. Το μόνο το οποίο βγαίνει είναι η δημιουργία της ηττοπάθειας, η αύξηση της αίσθησης του «χαμένου μεροκάματου» και η αποθέωση του συντεχνιακού συμφέροντος. Το σύστημα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του για μια ακόμη φορά. Χρησιμοποιώντας την δημοσιογραφική συντεχνία (η οποία όπως δείχνουν τα γεγονότα σώζει τα προσωπικά του συμφέροντα), οδηγεί την Λαϊκή αγανάκτηση και οργή στα ασφαλή και ανώδυνα μονοπάτια του πολιτικαντισμού και του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού.

27 Ιουν 2012

Ομάδα Εργασίας: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζουν οι νομοί Εύβοιας και Βοιωτίας είναι η αυξανόμενη ανεργία των Ελλήνων. Ήδη, σύμφωνα με κάποια στοιχεία, ο ένας στους τρεις Έλληνες βρίσκεται χωρίς δουλειά, με την ανέχεια, την κατάθλιψη και τα οικογενειακά προβλήματα να ακολουθούν.

Οι συναγωνιστές που θα επικεντρωθούν στον τομέα των εργασιακών θεμάτων, υπό τον τίτλο ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 26/6 στα γραφεία της Χαλκίδας και συζήτησαν τους τρόπους δράσης. Σε πρώτη φάση θα ασχοληθούν με την στοιχειοθέτηση των καταγγελιών που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε και στη συνέχεια σκοπεύουν να λειτουργήσουν ένα άτυπο γραφείο εύρεσης εργασίας, συνεργαζόμενοι με την ομάδα Αλληλεγγύης. Έχουμε την πεποίθηση ότι η θέληση και η ανιδιοτέλεια των Εθνικιστών θα έχουν σύντομα ορατά αποτελέσματα και πολλοί συντοπίτες μας θα ξαναποκτήσουν την ευκαιρία εργασίας.
  • Εάν ψάχνετε οποιαδήποτε εργασία και δεν βρίσκετε ούτε μεροκάματο 
  • εάν μπορείτε να προσφέρετε εργασία σε Έλληνες 
  • εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε γενικότερα στον συγκεκριμένο τομέα 
Επικοινωνήστε με την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στο τηλέφωνο 6993955634.

Αρκετά με την αγανάκτιση και τη μιζέρια! Ώρα για πράξεις!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

26 Ιουν 2012

Ομάδα Εργασίας: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Υπό την αιγίδα του Μετώπου Γυναικών της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας τέθηκε το πρόγραμμα συγκέντρωσης και διανομής ειδών πρώτης ανάγκης σε Ελληνικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Τη Δευτέρα 25/6, συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Ομάδας Εργασίας του προγράμματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -παρουσία εκπροσώπου της επόμενης γενιάς Χρυσαυγιτών- και αποφάσισαν εντατικοποίηση και εμπλουτισμό των δράσεών τους, διαπιστώνοντας γιγάντωση του προβλήματος στους νομούς μας.

Η πειραματική εφαρμογή του προγράμματος κατά τους προηγούμενους μήνες κρίθηκε ικανοποιητική και η νέα του φάση οργανώθηκε χθες, προβλέποντας αποτελεσματικότερους τρόπους βοηθείας των Ελληνικών οικογενειών. Στις νέες συναγωνίστριες, που ορίστηκαν επικεφαλής των επιμέρους παραμέτρων του, ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν. Η κινητοποίηση των Ελλήνων στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντίστασης στην επιχειρούμενη εξόντωση του λαού μας.


Καλούνται Ευβοείς και Βοιωτοί να συνεισφέρουν στην Αλληλεγγύη των Ελλήνων, κοινοποιώντας μας περιπτώσεις συντοπιτών μας που χρειάζονται βοήθεια. 
Τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα, καθαριστικά, παιχνίδια, βρεφικά και παιδικά είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκίδα, καθημερινά 6-9 μμ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6993955634.

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας