4 Δεκ 2012

Καθημερινές οι επισκέψεις σε δοκιμαζόμενους Έλληνες


Σε καθημερινή βάση, οι συναγωνιστές της ομάδας "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας επισκέπτονται ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται σκληρά από την εθνοκτόνο πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων.



Έλληνες άποροι, άνεργοι, άρρωστοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες ανοίγουν τα σπίτια τους "στα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες". Τους μόνους που νοιάζονται για το δράμα που βιώνουν, όταν το κράτος όχι μόνο τους έχει εγκαταλείψει αλλά πραγματικά προσπαθεί συνειδητά να τους εξοντώσει. 


Παρά τη συνεχή και εντεινόμενη εκστρατεία λάσπης που εξαπολύει το καθεστώς, με κάθε του φορέα και όργανο, εναντίον του Κινήματός μας, οι Έλληνες βλέπουν στα πρόσωπα των Χρυσαυγιτών την τελευταία ελπίδα και το μοναδικό στήριγμά τους, σε ένα διεφθαρμένο σύστημα που μεροληπτεί εναντίον τους.



Τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στα γραφεία της Χαλκίδος και διανέμονται κατ' οίκον σε -εκατοντάδες συνολικά- οικογένειες σε Εύβοια και Βοιωτία. Πολλοί από αυτούς τους Έλληνες, ενώ δεν μπορούν να πάρουν ούτε ψωμί, συχνά δεν μπορούν να λάβουν κανενός είδους επίδομα, μιας που η οικονομική τους εξαθλίωση ήταν ραγδαία και το κράτος τους θεωρεί ακόμη "ευκατάστατους", λόγω "τεκμηρίων". Την ίδια ώρα, λαθρομετανάστες και μόνιμα "ευπαθείς" ρομά πλουτίζουν από επιδόματα και "αλληλέγγυους" κράτους και ΜΚΟ.


Και όμως, πολλοί μας λένε ότι πιο σημαντική απ' την υλική βοήθεια γι' αυτούς είναι η ηθική συμπαράσταση που λαμβάνουν απ' τους συναγωνιστές. Το γεγονός ότι κάποιοι τους ακούν με προσοχή και γνήσιο ενδιαφέρον. Το ότι προσπαθούμε να βοηθήσουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την γραφειοκρατία, με την ανεργία, με τους διεφθαρμένους κρατικούς φορείς. Το κουράγιο που τους δίνει ο δικός μας αγώνας εναντίον όλων για χάρη τους. Το ζωντανό παράδειγμά μας. 


Έλληνες κάθε ηλικίας βιώνουν καθημερινά την αγωνία της επιβίωσης, την ανασφάλεια, την εγκατάλειψη, τα αδιέξοδα, την απόγνωση. Ηλικιωμένοι που πολέμησαν για την Πατρίδα, που δούλεψαν σκληρά όλη τους τη ζωή, που έχτισαν αυτό το κράτος, που έδωσαν παιδιά και εγγόνια στο Έθνος, βλέπουν τα παιδιά τους άνεργα, τα εγγόνια τους πεινασμένα και τους εαυτούς τους αδύναμους, άπορους και εγκατελειμένους από ένα διεφθαρμένο και ανάλγητο προδοτικό καθεστώς. 


Έλληνες κάθε ηλικίας βρίσκουν καθημερινά ελπίδα για το μέλλον και κουράγιο για το παρόν στους Χρυσαυγίτες που τους επισκέπτονται. Αυτή είναι η αιτία της ανόδου μας που τρομοκρατεί ολόκληρο το σύστημα. Γι' αυτό -ό,τι κι αν κάνουν- ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας