8 Οκτ 2012

Δεύτερη μαζική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος


Συναγωνιστές και φίλοι από την Εύβοια και τη Βοιωτία έδωσαν αίμα για τις ανάγκες συμπατριωτών μας στην Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδος, την περασμένη εβδομάδα. Είναι η δεύτερη μαζική αιμοδοσία, σε διάστημα δύο εβδομάδων από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. Όπως την προηγούμενη φορά, καλύφθηκε ο αριθμός των ατόμων που μπορεί να εξυπηρετήσει το Τμήμα Αιμοληψίας του Νοσοκομείου.  



Ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών συνεχίζει να αυξάνει και ελπίζουμε ότι θα καλύψουμε και τρίτη αιμοδοσία στην τρέχουσα εβδομάδα. Ήδη παραχωρήθηκαν οι πρώτες φιάλες σε συντοπίτες μας που τις χρειάστηκαν σε περιπτώσεις τροχαίων, εγχειρήσεων και επιπλοκών τοκετού (καλώς ήρθε ένα ακόμη ελληνόπουλο στον κόσμο).


Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος να προσφέρουν λίγα λεπτά απ' τον χρόνο τους και λίγο από το αίμα τους για τη ζωή των αδερφών μας. Μπορούν να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Χαλκίδος πρωινά (Δευτέρα ως Παρασκευή) ή απόγευμα Τετάρτης, δηλώνοντας ότι το αίμα προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ή να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη συναγωνίστρια στο τηλέφωνο 6980137357, για συμμετοχή σε μία από τις μαζικές αιμοδοσίες της τοπικής μας.