18 Οκτ 2012

Και νέα αιμοδοσία


Συναγωνιστές και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας έδωσαν το παρών στο τρίτο προσκλητήριο για αιμοδοσία, για την κάλυψη των αναγκών της Τράπεζας Αίματος Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής. Το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου, μέλη και φίλοι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης στους Έλληνες, προσφέροντας λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο τους, για να δώσουν ζωή σε συμπατριώτες μας.



Είναι η τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που η Τοπική μας προχωρά σε μαζική προσφορά αίματος. Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας γέμισε με πρόσωπα γεμάτα πίστη και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, για τον ιερό σκοπό, στον οποίο κλήθηκαν να ανταποκριθούν. Η συμμετοχή των Συναγωνιστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το Κίνημά μας βρίσκεται πάντοτε κοντά στον δοκιμαζόμενο λαό μας.


Ευχαριστούμε θερμά τους Συναγωνιστές και τους φίλους του Κινήματος και δεσμευόμαστε για τη συνέχιση, με την ίδια και μεγαλύτερη ακόμη προσήλωση, του κοινωνικού μας έργου. Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν καθημερινά να προσέρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος (πρωινά Δευτέρα-Παρασκευή και απόγευμα Τετάρτης) για να δώσουν αίμα, δηλώνοντας ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6980137357.

Αθηνά Δ.
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας