12 Σεπ 2012

Για το "Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ευβοίας-Βοιωτίας"


Πέντε μέρες ΠΡΙΝ την ανακοίνωση του (ελεγχόμενου από το ΚΚΕ) "Συνδικάτου Τροφίμων & Ποτών Ευβοίας-Βοιωτίας", είχαμε δημοσιεύσει το σκεπτικό του Προγράμματος "ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η γλώσσα της αλήθειας του σκεπτικού μας, που δεν χαϊδεύει αυτιά κανενός, είναι που "έτσουξε" τους μαρξιστές "εργατοπατέρες", που ...έσπευσαν να καταδικάσουν τις δράσεις μας ένα μήνα ΜΕΤΑ τη δημοσίευσή τους.

Οι αρλουμπολογίες του μαρξιστικού συνδικαλισμού, περί "εκδίωξης όχι των μεταναστών αλλά των βιομηχάνων απ' την Ελλάδα", απλώς αποδεικνύουν την απόλυτη αλήθεια των ΕΔΩ γραφομένων μας.

Κύριοι "ξένοι-εργάτες-ταξικά-αδέρφια", μην ανησυχείτε. Η Τοπική μας θα ασχοληθεί και με τους εφοπλιστές και με κάθε εργοδοτικό κλάδο, που δεν δίνει προτεραιότητα στην απασχόληση των Ελλήνων, μόλις έχουμε ανάλογες συγκεκριμένες καταγγελίες στην περιοχή μας, όπως είχαμε για τον δικό σας κλάδο. Προφανώς δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι -και, πολύ περισσότερο, οι άνεργοι- εξίσου ικανοποιημένοι με εσάς απ' το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι μειοψηφία στις βιομηχανίες των προϊόντων κρεάτων. Εσείς έχετε τους λόγους σας να θέλετε τους εύκολα καθοδηγούμενους εργασιακά τριτοκοσμικούς, με τις ψήφους των οποίων εκλέγεστε στα συνδικαλιστικά σας αξιώματα. Εξάλλου ελέγχονται εύκολα οι φήμες για μαζικές μετακινήσεις πακιστανών ψηφοφόρων από εργοστάσιο σε εργοστάσιο κατά τις εκλογές των σωματείων. Όπως εξίσου εύκολα ελέγχονται οι φήμες για αποκλεισμούς των επιχειρήσεων κατά τις προσπάθειες εργοδοτών να προσλάβουν Έλληνες, προς αντικατάσταση μουσουλμάνων "αδερφών" σας.

Όσο για τις απαντήσεις στα δημαγωγικά σας ερωτήματα περί του "τί θα κάνουμε", μπορείτε να δείτε τις πάγιες πολιτικές θέσεις μας, τις σχετικές επερωτήσεις μας στο κοινοβούλιο και την αρθρογραφία μας. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τα σταλινικά απολιθώματα, που το πολιτικό τους ιδεολόγημα πέθανε όπου στον κόσμο εφαρμόστηκε. Άεργοι μισθωτοί διεθνιστές, οι μέρες της αφθονίας σας τελειώνουν. ΗΡΘΑΜΕ στο πλευρό των Ελλήνων. ΦΕΥΓΕΤΕ στο πλευρό των λαθρομεταναστών.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!